Naši milí zákazníci, balíčky přijaté od 28.10. 2024 budeme posílat až v týdnu od 4.11.2024. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné podzimní prázdniny.

Svačinový ubrousek - lišky Magsbags.cz

230 Kč
Skladem (>5 ks)

Funkční svačinový ubrousek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svačinový ubrousek je praktický pomocník na přenášení svačiny. Je funkční, vnitřní látka je lehce omyvatelná. Použijete jej nejen na přenos svačiny, ale i při jídle. Nezbytný pro malé školáky. Při svačení si mohou nakousanou svačinu odložit na ubrousek, neušpiní si tak lavici a následně pracovní pomůcky. Stejně tak jej využijete v práci, při cestách vlakem nebo na výletě v lese.

Jaké má svačinový ubrousek výhody?

Svačinový ubrousek je dvouvrstvý.

  • nahradí stovky jednorázových obalů, jako jsou potravinové fólie, igelitové sáčky, papírové ubrousky a alobal
  • šetrný k přírodě, ušitý z kvalitních materiálů
  • lehce udržovatelný

Vnitřní látka svačinových ubrousků je polyesterové plátno s nátěrem z potravinářského silikonu a vodoodpudivou impregnací. Vyrobená v ČR a testovaná pro styk s potravinami ve Státním zdravotním ústavu v Praze. Vnější látka je vždy 100% bavlněné plátno.

Variabilní uzavírání na praktický suchý zip, ubrousek tak můžete přizpůsobit velkosti svačiny. 

Výhoda oproti plastovým krabičkám je, že se kapsa přizpůsobí. Vezme si jen tolik místa, kolik potřebuje a prázdná žádné místo navíc nezabírá.

Co se vejde do svačinového ubrousku?

  • dvě velké obložené housky + müsli tyčinka
  • dva obložené rohlíky nebo chleby "lepenáče"
  • dva sendviče nebo bagely + drobná sušenka

Jaká je údržba?

Vnitřní látka je lehce otíratelná, stačí otočit naruby a vytřít houbičkou s běžným prostředkem na mytí nádobí. Celou kapsu je možné prát v pračce na 40°C. Nepoužívejte aviváž, ničí vnitřní látku a mění chuť zabalené svačiny. Sušte volně.

Naše výrobky jsou nejen v ČR vyrobené, ale i materiál k výrobě použitý (kromě některých tištěných svrchních bavln) pochází z Česka. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: